Условия за доставка

Магазинът за ядки "Викинътс" Ви предлага изключително гъвкави условия за доставка:

Приемане на поръчки:

Поръчки в онлайн магазин Vikinuts.net се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com и https://www.speedy.bg/bg в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

Поръчки, направени след 15.00 часа, е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Начини на доставка:

На територията на страната използваме доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

Онлайн магазин "Викинътс" предоставя възможност за избор между доставка до офис и доставка до адрес. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма.

Възможни варианти за безплатна доставка:

При поръчка на стойност над 90 лв. и тегло до 10 кг - доставката е безплатна до офис. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 10 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.

При поръчка на стойност над 200 лв. и тегло до 20 кг - доставката е безплатна до офис. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 20 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.

При поръчка на стойност над 400 лв. и тегло до 30 кг - доставката е безплатна до офис. Забележка: Когато програмата Ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 30 кг с опаковката, ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонен разговор.

Продуктите със специални отстъпки и промоции не се изпращат с безплатна доставка! Когато в дадена поръчка са комбинирани продукти без отстъпки с такива, които имат специални отстъпки или промоции, цената и платецът на доставката се определят само на база стойността на продуктите, които са без специални отстъпки и промоции.

Доставката до адрес винаги е за сметка на клиента. Общото тегло на продуктите е упоменато в количката. За всеки друг вариант и цени на доставката ще се уточним с Вас по телефона.

ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА! Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15 минути. Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!