Условия за доставка

Магазинът за ядки "Викинътс" Ви предлага изключително гъвкави условия за доставка:

Приемане на поръчки:

Поръчки в онлайн магазин Vikinuts.net се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерскa фирмa Спиди, съгласно тарифите, посочени на https://www.speedy.bg/bg в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е наличен, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонен разговор.

Поръчки, направени след 12.00 часа, е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Начини на доставка:

На територията на страната използваме доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна. Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

Онлайн магазин "Викинътс" предоставя възможност за избор между доставка до офис и доставка до адрес. Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма Спиди.

Възможни варианти за безплатна доставка:

При поръчка на стойност над 99 лв.  - доставката е безплатна до офис на Спиди. 

Доставката до адрес винаги е за сметка на клиента!


ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА! Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15 минути. Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!

  • +359 89 879 2659
  • info@vikinuts.net

  • бул. „България“ 8, 5000, Велико Търново
  • Пон - Пет 9.00 -19.00 часа , Събота - 9.30 - 18.00 часа