Фъстъци


Печени Белени фъстъци
TOP

Печени Белени фъстъци

Печени белени фъстъциВъв VikiNuts внимателно подбираме най-качествените бланширани фъстъци, добавяме..

5.40лв.

Печени Фъстъци
TOP

Печени Фъстъци

Печени фъстъци може да намерите в категорията ПЕЧЕНИ ЯДКИ.Във VikiNuts внимателно подбираме най-каче..

2.70лв.

Фъстъци сурови
TOP

Фъстъци сурови

Сурови фъстъциФъстъците принадлежат към семейството на бобовите растения заедно с граха, боба и леща..

2.75лв.

Фъстъчен тахан 330g
TOP

Фъстъчен тахан 330g

Фъстъчен тахан VikiNuts е произведен от смлени изпечени фъстъчени ядки по технология запазваща вкусо..

3.96лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Фъстъци

Здравословни ползи от Фъстъците

Фъстъците изглеждат като ядки, но всъщност не са. Те са бобови растения, които растат под земята. Подобно на боб и грах, фъстъците са затворени в шушулка. Семената на фъстъка растат в зелено, овално-листно растение с дължина около тридесет сантиметра, в долната част на растението се образуват жълти цветя. Тези цветя се опрашват, създавайки естествен процес, при който фъстъкът се формира под земята от цветето. Образуването на фъстъци отнема от 4 до 5 месеца.

Фъстъците съдържат много полезни хранителни вещества, антиоксиданти и витамини, които стимулират тялото да функционира правилно. Фъстъците са богати на концентрирани протеини. Протеините от фъстъците се считат за по-добри от всеки друг растителен протеин. Те ви поддържат сити за по-дълго време и така можете да коригирате телесната си маса. Само 30 г фъстъци ви дават 7 г протеин, което е 15% от дневната ви нужда от протеини. Всеки спортист знае колко е важно да си набавя достатъчно протеини. В допълнение, фъстъците съдържат голяма част от витамин В комплекс като витамини В1, В2, В5, В6 и В11. Целият витамин В комплекс е полезен за вашия енергиен метаболизъм.

Купете Фъстъци от Vikinuts

Ще намерите фъстъци в много разновидности в онлайн магазина за ядки Vikinuts. Сурови фъстъци, печени фъстъци, бланширани фъстъци, шоколадови фъстъци, фъстъци с хубав хрупкав слой, бирени фъстъци, фъстъчени парчета, фъстъчен крокант, фъстъчено брашно, фъстъчен тахан и др. Повечето от тези продукти произвеждаме сами в нашата фабрика. Всичко това на изгодни цени и само на един клик разстояние от Вас. Ние гарантираме, че ядките ще са пресни, внимателно опаковани и сигурно доставени до прага на вашия дом или офис.

Покажи повече