За нас


Фабриката за ядки Vikinuts  е основана през  1999г.  и е специалист  във вноса, преработката и продажбата на ядки и семена вече 22 години. Ние избираме най-добрите ядки, които можем да купим, като прилагаме строги мерки на качеството на всички външни доставчици. Ние сме акредитирани по HACCP и отговаряме на всички стандарти за гарантиране на безопасността на храните. Правим това, което обичаме и го правим по най-добрия начин. Стремим се да вдъхновяваме вниманието и стремежът към доброто здраве като ви предоставяме природосъобразни, енергизиращи, даващи живот храни. Ние вярваме в силата на биологичната храна и  искаме Вие и вашето семейство да се радвате на неограничено здраве и щастие.

Онлайн магазина  Vikinuts  създадохме, за да улесним Вас - нашите клиенти да получавате любимите си продукти директно от фабриката, прясно приготвени и опаковани старателно. Не е нужно да  губите излишно време в разхождане по магазините, вече с един клик може да си осигурите здравословни и качествени продукти от Vikinuts и то на най-изгодните за вас цени. Независимо дали харесвате вкусни  сурови бадеми, лешници или орехи  или хрупкави прясно изпечени фъстъци, шам-фъстък и кашу, или пък предпочитате органични ядки,  Vikinuts е най-доброто място в мрежата за закупуване на висококачествени сурови, печени, органични  или  шоколадовопокрити ядки. Предлагаме богат избор от собствено произведени тахани от различни видове ядки и семена – Фъстъчен тахан, Бадемов тахан, Лешников тахан, Слънчогледов тахан, Тахан от тиквени семки, Тахан от кайсиеви ядки, Сусамов тахан и Тахан от сусам и лен . 

Потопете се в едно истинско шоколадово гурме преживяване с нашите вкусни 100% органик  и веган Лешников течен шоколад , Орехов течен шоколад или Кето шоколад без захар. Отдайте се на сладостта на шоколадово покритите ни ядки и сушени плодове.

Ако търсите истински чист български мед - Vikinuts  е вашето място. Разполагаме със собствен органик сертифициран пчелин. Вкусен Акациев мед , лечебен Липов мед, ароматен Билков мед или гурме Лавандулов мед  -  който и да изберете, бъдете сигурни, че ще получите най-доброто качество, 100 % биологичен, непастьоризиран суров мед. 

Ако искате да поздравите някого за рожден ден, имен ден или годишнина, да изкажете благодарност на някого или да зарадвате любим човек,  при нас ще намерите изискани подаръчни кутии и кошници, пълни с вкусни ядки, шоколадови изкушения и неустоими сушени плодове.

Вашето удовлетворение е нашата основна цел, затова поставяме качеството на продуктите на първо място . Нашето внимание към детайлите означава, че ще се насладите на изключително качество . Нашите цени са разумни – точно както бихте очаквали от една фабрика. Освен това правим постоянно промоции, разпродажби, както и отстъпки за редовни клиенти. Доверие, Честност, Почтеност - това са трите принципа, на които се основава нашият бизнес. Отдаваме специално значение на информираността на клиентите, на бързата обработка и доставка на поръчките. Благодарение на това, както  и на коректното отношение и постоянно нарастващия асортимент, Vikinuts  печели все повече симпатизанти и редовни клиенти. Пазаруването в онлайн магазина е лесно, бързо и удобнo. Нашите поръчки се пакетират пресни всеки ден и затова можем да гарантираме абсолютна свежест.  Можете да се убедите сами !

Ние доставяме пратки до всички точки на България - до адрес или офис на куриерска фирма Спиди.

Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на сайта или ни позвънете. Нашите служители с радост ще Ви помогнат в избора.

  • +359 89 879 2659
  • info@vikinuts.net

  • бул. „България“ 8, 5000, Велико Търново
  • Пон - Пет 9.00 -19.00 часа , Събота - 9.30 - 18.00 часа