За нас

Фирма "Виктория 1006" ЕООД, е създадена през 2003 г. в гр. Велико Търново, с основна дейност внос и преработка на ядки.

Разполага със собствена производствена база намираща се в гр. Велико Търново, която отговаря на всички европейски изисквания и внедрена HASSP система за контрол на качеството.

През последните години Виктория 1006 ЕООД става лидер на пазара за сурови ядки, като директен вносител. Стремежа на фирмата е да доставя качествени сурови ядки, както био продукти и храни.

Нашият онлайн магазин Ви предлага богат избор на здравословни, натурални продукти като сурови и печени ядки и семена, тахани, зърнени храни и корнфлейкс. Нашата продукция отговаря на всички стандарти и е подходяща за употреба както под формата на ежедневна храна - за закуска, мезе или приготвяне на ястия и десерти, така и като част от диета за подсилване на организма или регулиране на теглото.

Сайтът vikinuts.net Ви дава възможност да закупите нашата продукция на най-ниски цени, като сме се постарали да направим Вашето пазаруване лесно и удобно.

Ние доставяме пратки до всички точки на България - до адрес или офис на куриерска фирма.

Ако имате въпроси или препоръки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на сайта или ни позвънете. Нашите служители с радост ще Ви помогнат в избора.