Био продукти


Няма продукти в тази категория.


Био продукти

Био продукти от VikiNuts

Много хора питат какво наистина означава Био продукти? Био означава, че плодове, ядки, семена или други продукти се отглеждат без използването на пестициди, синтетични торове, генетично модифицирани организми, утайки от отпадъчни води или йонизиращи лъчения.

Ние от Vikinuts се отнасяме с грижа към природата и се интересуваме много от осигуряването на по-здравословна и различна алтернатива за закуска. Гордеем се, че предлагаме голям избор от сертифицирани Био ядки и Био семена, отговорно отглеждани и обработени по строги указания, за да ви помогнем да поемете отговорност за собственото си здраве и благополучие. Независимо дали предпочитате нашите вкусни органични шоколади, жадувате за органичните ни тахани от ядки и семена или не можете да устоите на нашият престижен органик мед, можете да сте сигурни, че ще получите само най-доброто качество органични продукти на пазара днес. Хората понякога погрешно мислят, че органичните сушени плодове или ядки не могат да се считат за органични, ако съдържат нещо друго освен сушените плодове или ядките. Това предположение обаче е невярно. Сушените плодове или ядки, които се преработват в сертифицирано съоръжение, използвайки други органични съставки, все още се считат за органични. Например нашите органични течни шоколади от орехи и от лешници, съдържат освен биологично отглежданите и сертифицирани ядки, Био сурова тръстикова захар , Био какао и Био какаово масло. Тъй като всички тези добавени продукти се отглеждат органично и се смесват и пакетират в сертифицирано съоръжение, течните шоколади също са органични.

Често се поставя въпросът защо биологичната храна е по-скъпа от небиологичната храна? Продуктите, които се отглеждат по биологичен начин, са много по-трудоемки, тъй като няма химикали, използвани за подпомагане на отглеждането и предотвратяване на въздействието на насекомите. Добивите са по-малко. Освен това органичните храни се обработват по различен и по-регулиран начин от небиологичните. Извършава се строг контрол на получената продукция. Това води до малко по-високи производствени разходи. Въпреки това във Vikinuts можете да намерите органик продукти на изключително добра цена, тъй-като сме фабрика, внасяме и произвеждаме много от продуктите си сами и можем да си го позволим. Пазарувайки при нас не правите излишни разходи за посредници. Ние постоянно търсим нови и вълнуващи биологични продукти, които да добавим към нашата линия и да Ви предложим с удоволствие, също така приветстваме вашите предложения. Поръчайте лесно от нашия уеб магазин vikinuts.net и Ви обещаваме , че няма да съжалявате.

Покажи повече